logo czlazne.cz

Přístrojové masáže

Díky moderním technologiím nemusíte dnes absolvovat masáž pouze z rukou maséra. České lázně disponují řadou masážních přístrojů, které dokáží lépe naplnit potřeby některých pacientů. Díky různým nastavením můžete absolvovat důkladné celotělové masáže, nebo intenzivní masáže cílené.

Mechanická masáž

Hydro jet – je mechanický masážní stroj v podobně vodního lůžka se systémem řízených trysek. Na povrchu tohoto lůžka je gumová membrána, takže nedochází k přímému kontaktu těla s vodou. Klient se v lehkém oblečení položí na záda, popřípadě na břicho a nechá trysky masírovat celé své tělo. Pomocí manuálního ovladače lze řídit rozsah masírované plochy a pomocí zásuvné lišty po levé straně lůžka ovládat intenzitu masáže. Účinkem je zvýšené prokrvení kůže a podkožních vrstev, úprava svalového napětí i zvýšená tvorba hormonů s pozitivním vlivem na svěžest a celkové zdraví. Použití hydrojetu se léčebně indikuje u degenerativních onemocnění páteře, délka trvání 15min.

.

Masážní lůžko Dry Jet

Masáž probíhá ve speciální masážní kabině. Klient leží na vodním lůžky, kde ho od vody odděluje membrána. Proceduru tak můžete absolvovat plně oblečeni. Masáž je prováděna sadou trysek, které lze dle Vašich potřeb nastavit pro masáž podél celého těla, nebo cíleně na vybraná místa. Regulovat lze také intenzitu trysek. Podle nastavení lze dosáhnout relaxačního nebo detoxikačního účinku. Možné je také nastavení pro odbourání celulitidy. Procedura trvá 15 min.

Přístrojová lymfodrenáž

Green Vac – vakuová masáž za pomoci baněk, délka trvání dle ošetřované části těla, obvykle 30min., účinná u celulitidy.


Pneuven – tlaková lymfodrenáž pomocí vícekomorových návleků, délka trvání 20min., vhodná u otoků dolních končetin.

Sigoroll

Je mechanický masážní stroj, který údajně dokáže mírnit celulitidu a zmenšit objem masírovaných partií. Jeho účinnost se zvyšuje dodržováním pitného režimu, zdravou výživou případně současným použitím kosmetických přípravků pro odstraňování celulitidy. Jedná se v podstatě o pomalu rotující válec, obložený lamelovým dřevěným roštem. Na tento válec pak klient přikládá své „problematické“ partie v předepsaných polohách. Účinkem je tedy zlepšení výživy kožních buněk, výrazně se zlepší metabolismus tukové tkáně, dochází ke zlepšení vyprazdňování žil, obecně zlepšuje látkovou výměnu v oblasti kůže, podkoží a svalů.

Podvodní masáž

Procedura probíhá v lázni o teplotě 35-37 °C. Silný, tlakový proud (0,5-2,0 atm) je uvolňován z hadice pod vodou a je terapeutem ručně směrován na hlavní svalové skupiny ze vzdálenosti 10 až 15 cm, aby dopadal pod úhlem. Cílem této hloubkové masáže je uvolnit ztuhlé svaly a pojivové tkáně a částečně uvolnit klouby.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.