logo czlazne.cz

Suché koupele

Ačkoliv se slovní spojení "suchá koupel" může na první pohled jevit jako protimluv, můžete je v českých lázních skutečně absolvovat. Dokonce mohou být v některých aspektech prospěšnější než koupele klasické.

Suchá hydromasáž

Suchá hydromasáž probíhá na speciálním vodním lůžku. Masáž probíhá prostřednictvím vodních proudů pod voděvzdornou membránou lůžka. Masáž tudíž můžete absolvovat plně oblečení a suší. Sílu, teplotu i směr vodního proudu lze měnit pro co nejlepší účinek procedury. Většina vodních lůžek má váhoví limit. Pokud trpíte nadváhou, ujistěte se prosím předem, že je pro Vás tato procedura vhodná, abyste předešli zklamání.

Suchá uhličitá koupel

Při suché uhličité koupeli je klient až po krk uzavřen ve vaku, který je postupně naplněn CO2. Ten se během 45 minut, která procedura obvykle trvá, vstřebává pokožkou. Při suché uhličité koupeli se plyn vstřebává účinněji, než během klasické uhličité koupele. Oxid uhličitý podporuje krevní oběh a přenos kyslíku v krvi, což všeobecně zlepšuje funkci našich orgánů. Suchá uhličitá koupel pomáhá proti revma, neurózám, depresím a dalším potížím.
V Mariánských lázních probíhá suchá uhličitá koupel také ve zvláštním plynovém jezírku napuštěném místním, přírodním CO2. Klienti zároveň absolvují oxygenoterapii, díky nosním trubičkám.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.