logo czlazne.cz

Ubytování v Třeboni – to je penzion Bílý jednorožec. Nabízíme ubytování v samém srdci lázeňského města Třeboň, v historickém domě na pěší zóně, s ideální polohou na křižovatce hlavních turistických cílů Třeboně – naproti vstupu do Zámku Třeboň, 100 m od malebného třeboňského náměstí a zároveň 100 m od hráze rybníka Svět. Přímo sousedí s historickým areálem českého pivovaru Bohemia Regent.

Ubytovat se můžete v 9 dvoulůžkových pokojích, 2 rodinných apartmánech a 1 luxusním apartmá. Pokoje jsou čisté, útulné, ale zároveň prostorné, vkusně a velmi komfortně zařízené. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení, TV, chladnička, psací stůl a Wi-Fi na každém pokoji. Bohaté snídaně servírujeme v restauraci Bílý jednorožec, případně i na pokoj. Součástí penzionu je útulná lazebna s wellness a lázeňskýmiprocedurami (masáže, koupele, sauna) a speciální slaný bazén s vodou z Mrtvého moře Magic floating.

Pobyt si dále můžete zpříjemnit zapůjčením kol v naší půjčovně kol či nákupem místních suvenýrů, především tradiční krajové keramiky. Na masáže a wellness pobyty v Třeboni Vám rádi vyhotovíme dárkový poukaz.

Lazebna v Třeboni – koupele a masáže

Lazebna Bílý jednorožec - moderní wellness centrum Třeboň, se nachází na původním místě, kam chodil za koupelemi již v době renesance sám Jakub Krčín. Snad i proto navazuje na dávnou moudrost a znalosti našich praprababiček, ke kterým se v dnešní hektické době opět rádi navracíme. U nás dobře víme, že fyzické tělo je propojeno s duchem, a tak se pro dokonalou relaxaci musíme postarat o obojí. Tím se odlišujeme od klasických novodobých “wellness center”. Snažíme se v průběhu koupelí a masáží uvést do harmonie všechny Vaše smysly. Kromě těla, které Vám bude hýčkat voda i ruce našich šikovných lazebnic, si k procedurám vyberete hudbu příjemně ladící Vašemu sluchu. V krásném prostředí, jež potěší oko, bude Vaši mysl při koupelích harmonizovat pozvolna se měnící barevný proud světla (tzv. chromoterapie) a opojná vůně skutečných bylinek upoutá Vaši pozornost ještě přede dveřmi lazebny. Ke koupelím navíc zdarma podáváme lahodný, čistě přírodní nápoj, který vhodně doplní účinek dané procedury.

Protože je nám dobře známo, že naše těla přijímají prospěšné i škodlivé látky každým svým pórem a nádechem, používáme u nás v lazebně čistě přírodní produkty, bez přídavku jakékoliv syntetiky, a dokonce masírujeme oleji v BIO kvalitě! Takto se Vám nestane, že byste si od nás kromě namasírovaných svalů odnesli přímo do pokožky důkladně vmasírované chemikálie. Naopak – voňavé ryzí bylinky působí na Vaši mysl i tělo ještě mnoho hodin po návštěvě lazebny, v níž se s Vámi budeme rádi opakovaně setkávat.

 

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.