logo czlazne.cz

Hotel San Remo **** se nachází v klidné části Mariánských Lázní, cca 20 minut pěší chůze od hlavní kolonády se Zpívající fontánou. Hotel je obklopen zelení, jejíž součásti je i vlastní malebná zahrada se zahradním altánkem a jezírkem. Ubytování v útulně zařízených pokojích, výborná kuchyně, léčebné i wellness procedury pod jednou střechou, bezplatné využití relaxačního centra s bazénem, whirlpoolem a saunou – to vše Vás čeká v hotelu San Remo, mariánskolázeňské oáze klidu a pohody. K příjemné rodinné atmosféře dále přispívá společenská místnost s knihovnou, akváriem a krbem.

Kromě relaxačních wellness balíčků a klasických léčebných pobytů nabízí San Remo i možnost rezervace tee time na golfových hřištích karlovarského kraje, přičemž na každém z hřišť je hotelovým hostům poskytována sleva až do výše 20%. Milovníci sportu si mohou zahrát tenis na kurtech, které se nacházejí naproti hotelu. Ostatní „hráči“ mohou klidnou atmosféru pobytu rozvířit v mariánskolázeňském kasinu (rovněž naproti hotelu).

V hotelu San Remo Vás čekají útulně zařízené pokoje následujících typů:

  • Jednolůžkový pokoj
  • Dvoulůžkový pokoj
  • Třílůžkový pokoj
  • Pokoje v nové části hotelu (budova Biarritz) jsou kompletně zrekonstruované (na obrázcích pokoje se zeleným kobercem). Pokoje ve staré části hotelu (budova San Remo) mají jednodušší vybavení, jsou ale částečně prostornější (na obrázcích pokoje s růžovým kobercem). V obou částech hotelu je k dispozici bezplatné internetové připojení (WiFi).
  • Pro handicapované je k dispozici bezbariérový pokoj, rodiny s dětmi mohou využít vzájemně propojené pokoje.
  • V hotelu jsou jen nekuřácké pokoje

Služby pro naše hosty

  • volný vstup do hotelového relaxačního centra (bazén s protiproudem a masážním vodopádem, sauna, whirlpool) po celou dobu pobytu
  • připojení k internetu zdarma (WiFi na pokojích či e-koutek)
  • možnost parkování u hotelu (za poplatek)
  • možnost pobytu s domácím mazlíčkem (za poplatek)
  • dětské postýlky a židličky na vyžádání
  • možnost využít hotelový transfer (letiště - hotel - letiště za poplatek; nebo nádraží ML - hotel - nádraží ML zdarma)
  • pro ubytované slevy na green fee
  • na vybraných hřištích karlovarského kraje
  • informační a poradenský servis

CHECK-IN/CHECK-OUT

Standardní doba check-inu je od 14:00, standardní check-out pak do 12:00.
Dobu příjezdu i odjezdu lze v závislosti na volných kapacitách hotelu a po předchozí domluvě upravit.

Restaurace
V hotelu San Remo Vás čekají pobyty se snídaní, polopenzí či plnou penzí. Snídaně probíhají formou bufetu s koutkem zdravé výživy, rovněž večeře jsou v bufetové formě - kromě sobot, kdy je servírováno slavnostní tříchodové menu vč. aperitivu. V případě plné penze si oběd vyberete z obědového menu. Rádi Vám nabídneme možnost dietního stravování. Při závažných onemocněních (selhávání ledvin, resekce žaludku) či jiných specifických požadavcích na dietní stravování bude na základě konzultace s hotelovým lékařem sestaven speciální jídelníček (stravování formou servírovaného menu). Požadavek na dietní stravování je nutné hlásit předem, tj. při objednávce pobytu. Hotelová restaurace nabízí rovněž výběr minutkových jídel, pohárů a zákusků. V případě pěkného počasí se nabízí možnost posezení na přilehlé letní terase.

Přírodní léčivé zdroje
Léčivé prameny vyvěrající v Mariánských Lázních jsou studené kyselky, jejichž teplota kolísá mezi 7 a 10 stupni Celsia. Skutečnost, že složením velmi rozdílné prameny vyvěrají na malém území, dokonce často těsně vedle sebe, je balneologickou raritou. Výrazná rozdílnost v chemickém složení pramenů umožňuje již samotnou pitnou léčbou pozitivně ovlivnit celou řadu nemocí různých orgánů. Množství vody ordinované pro pitnou kúru se pohybuje podle diagnózy a stavu pacienta - zpravidla 3/4 litru denně. Minerální prameny se užívají také k inhalacím a k minerálním koupelím. Koupele snižují krevní tlak, zlepšují činnost srdce i ledvin, zlepšují prokrvení mozku a dolních končetin.

K nejznámějším mariánskolázeňským pramenům patří: Rudolfův, Karolinin, Lesní, Křížový, Ferdinandův či Ambrožův.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.