logo czlazne.cz

Luxusní Spa a Wellness Hotel Olympia se nachází na jednom z nejkrásnějších míst Mariánských Lázní, v klidném centru města, v horní části lázeňské zóny, blízko lesů a lázeňských parků. Od světoznámé lázeňské kolonády se Zpívající fontánou je vzdálen cca 500 metrů. Spa a Wellness Hotel Olympia je schopen díky svému špičkovému vybavení a úrovni poskytovaných služeb uspokojit nadstandardní požadavky náročných tuzemských a zahraničních klientů. Vedle klasické lázeňské léčby nabízí hotel i mnoho druhů relaxačních a wellness pobytů.

Pokoje 

83 x Dvoulůžkový pokoj Standard ( Double Standard ) - dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím o celkové užitné ploše 25 čtverečních metrů. Pokoj se skládá z předsíně s velkou šatní skříní, koupelny a ložnice.

1 x Bezbariérový pokoj ( Disabled Room ) – bezbariérový dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím o celkové užitné ploše 38 čtverečních metrů. Možnost propojení s Double Standard pro případný doprovod. Pokoj se skládá z předsíně s velkou šatní skříní, prostorné koupelny a ložnice. Veškeré vybavení je přizpůsobeno obslužnosti z invalidního vozíku.

3 x Junior Suite - nadstandardní dvoulůžkový suite s příslušenstvím o celkové užitné ploše 36 čtverečních metrů. Suite se skládá z oddělené předsíně, koupelny a prostorného pokoje s třemi francouzskými okny, spojeného v obývací část a ložnici.

1 x Elegant Suite - dvoulůžkový suite s příslušenstvím o celkové užitné ploše 40 čtverečních metrů. Suite se skládá z oddělené předsíně, koupelny a prostorné útulné ložnice s francouzským oknem a hvězdným nebem nad postelí.

4 x Superior Suite - nadstandardní prostorný dvoulůžkový suite s příslušenstvím o celkové užitné ploše 49 čtverečních metrů. Suite se skládá z velké oddělené předsíně, komfortní koupelny, obývacího pokoje a samostatné ložnice.

3 x Luxury Suite - nadstandardní komfortní dvoulůžkový suite s příslušenstvím o celkové užitné ploše 50 čtverečních metrů. Suite se skládá z oddělené předsíně, koupelny, komfortního obývacího pokoje s třemi francouzskými okny a prostorné samostatné ložnice.

2 x Royal Suite – luxusní dvoulůžkový suite s příslušenstvím o celkové užitné ploše 74 čtverečních metrů, nabízející velmi komfortní ubytování. Suite se skládá z oddělené předsíně, prostorné koupelny, komfortního obývacího pokoje o velikosti 45 čtverečních metrů s vlastní střešní věží a prostorné samostatné ložnice

Minimální vybavenost pokoje:
TV se satelitním příjmem, telefon s přímou volbou, zdarma vysokorychlostní internetové připojení, elektronický kódový trezor, postel 200x200 (možnost rozdělení), pracovní stolek, minibar, black-out závěsy, pokojový stolek s příslušenstvím, kuferník.

SPA + + + + WELLNESS + + + + BEAUTY + + + + RELAX
Spa & Wellness centrum Hotelu Olympia „Balneo“ se nachází v prvním patře hotelu, na ploše téměř 700 čtverečních metrů.

Služby Spa & Wellness centra může klient Hotelu Olympia využívat sedm dní v týdnu od 7 do 21 hodin. Nabídka služeb je velmi široká, zahrnující odbornou lázeňskou péči pod dohledem lékaře, relaxační a wellness procedury, přístrojovou terapii, speciální druhy masáží, bazén, několik druhů saun a v neposlední řadě kosmetické studio.

Speciální lázeňský léčebný program je sestavován po konzultaci s lékařem a vychází z aktuálního zdravotního stavu a potřeb klienta. V rámci programu je využíváno velké množství přírodních produktů, které jsou pro Mariánské Lázně charakteristické. Minerální vody, slatinné zábaly a koupele, aplikace plynů a peloidů. Čtyři desítky přírodních léčivých pramenů, vyvěrající plyny a ložiska slatiny se zde používají na léčení onemocnění ledvin, močových cest, nervových chorob, nemocí dýchacích a pohybových ústrojí.

Wellness a Relax programy jsou reprezentovány několika druhy cenových balíčků, které vedle ubytovaní a stravování zahrnují již některé procedury. Balíčky jsou zaměřeny již pro konkrétní typ klienta. Některé využijí budoucí maminky, jiné pracovně velmi vytížení manažeři. Struktura balíčků je koncipována tak, aby uspokojila nejrozmanitější potřeby klientů Spa a Wellness Hotel Olympia.

Pokud se klient rozhodne pro vlastní výběr procedur, může si tyto objednat osobně na balneorececi hotelu. Odborný personál Spa a Wellness centra, lékaři, terapeuti a pracovnice balneorecepce Vám ochotně poradí při jejich volbě.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.