logo czlazne.cz

Hotel Vltava

4-hvězdičkový hotel Vltava stojí u okraje lesoparku plného vyhlídkových tras. Ani do města to však nebudete mít daleko. Do lázeňské čtvrti se pomalou procházkou dostanete za 10 minut. K hotelu patří také, asi 150 metrů vzdálená, Dependance Vítkov.

K léčbě hotel využívá místní přírodní zdroje, především Balbínův pramen, jehož voda se hodí k pití i minerálním koupelím. Samozřejmostí je široká škála léčebných lázeňských programů. Využít můžete i nový hotelový bazén s vířivkou, saunu a fitness.4

Ubytovat se můžete v celkem 107 pokojích kategorie Komfort, Standard, Standard Plus, Suite a 1 apartmánu.

Stravování zajišťuje hotelová restaurace Regina v podobě bufetových snídaní a servírovaných obědů a večeří. Sladkou tečku si můžete dopřát v místním Café Berounka.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.