logo czlazne.cz

Hotel Nabokov

Grandhotel Nabokov je čtyřhvězdičkový hotelový komplex v centru Mariánských lázní. Leží přibližně 150 metrů od Kolonády se Zpívající fontánou a pouhých 50 metrů od Lesního pramene a přilehlého parku. Vodu z Lesního pramene si můžete načerpat přímo v hotelu.


Grandhotel Nabokov vznikl propojením sedmi starších, historických budov. I dnes tak mohou hosté obdivovat lázeňskou architekturu 19. a počátku 20. století. Samotný název Nabokov dostal komplex po Vladimiru Vladimiroviči Nabokovovi, ruském spisovateli, který se zde v roce 1937 léčil.

Hotel disponuje moderní lázeňskou klinikou, kde se místní profesionálové starají o zdraví hostů, v některých případech za využití místních tradičních zdrojů, jako je místní minerální voda. K relaxaci lze využít hned dvou wellness center - Poeta a Aglaja s několika druhy saun, parní lázní, Whirlpoolem a bazénem o rozměrech 7 x 12 metrů. Dále můžete navštívit solnou jeskyni, solárium a fitness centrum.

Stravování probíhá v hotelové restauraci, kde si můžete vybrat z nabídky domácích jídel. Kromě restaurace disponuje hotel také vlastní kavárnou Lolita a lobby barem.

K ubytování slouží pokoje rozdělené do sedmi kategorií. Všechny jsou vybavené trezorem, minibarem, telefonem a LED televizí. Kategorie Komfort označuje pokoje o půdorysu 22 - 27m2. Superior mezi 28 - 34m2 a Junior Suite od 45 - 53 m2. Kategorie Suite se skládá ze 2 místností o celkové velikosti 52 - 66m2. Suite de luxe a Suite Exclusive mají také 2 místnosti o velikosti 120m2 a 132m2 a navíc vlastní soukromé wellness. Konečně Apartmá Goethe a Chopin (obě cca 125m2) nabízejí obývací pokoj, ložnici, vlastní kuchyni, šatnu a vlastní soukromé wellness.

 

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.