logo czlazne.cz

Hotel Hvězda

4-hvědičkový hotel Hvězda se nachází v samem srdci Mariánských lázní na Goetheho námestí. Hosté tak mají všechny skvosty historických lázní na dosah. Samotná novorenezanční budova hotelu do tohoto exkluzivního prostředí skvěle zapadá.


Hotel Hvězda se může pochlubit rozsáhlou relaxační zónou, která je navíc propojena s relaxační zónou hotelu Neapol. Můžete tak využít služeb finské i parní sauny, tepidária, 30ti specializovaných terapeutických místostní pro procedury a za příplatek i solné jeskyně. K odpočinku Vám poslouží relaxační zóna s čajovým koutkem. Koruním klenotem hotelu je pak největší bazén v Mariánských lázních s masážními sprchami, vířivkou a dalšími atrakcemi. Hosté hotelu Hvězda mají vstup do bazénu zdarma.

K léčebným procedurám využívá hotel ozdravnou vodu z Balbínova pramene.

Pokud zrovna netoužíte po návštěvě relaxační zóny, můžete využít služby hotelové restaurace Franz Josef a vyzkoušet její nbídku českých i mezinárodních specialit. Dále můžete ochutnat řadu drinků v Lobby Lounge a vše zakončit sladkou tečkou v kavárně Imperial.

Hotel je vhodný i pro zdravotně znevýhdněné osoby a za příplatek můžete být ubytováni i s Vaším domácím mazlíčkem.

Pokud byste se během některého delšího pobytu již nabažili všemi možnostmi vyžití v hotelu Hvězda, pak může využít i nabídek hotelů Nové Lázně, historických Maria Spa i unikátních Římských lázní.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.