logo czlazne.cz

Hotel Butterfly

Moderní budova hotelu Butterfly je postavena v secesním stylu. Leží v samotném centru města, na hlavní třídě a naproti lázeňskému parku. Snadno tak lehkou procházkou dojdete až k lázeňské kolonádě.

Ubytovat se můžete v celkem 95 pokojích a apartmánech kategorie Superior, Superior Plus a Junior Suite.

Využít můžete nabídku mnoha tradičních i moderních procedur. Specialitou hotelu jsou především sulfátové koupele s vodou z Ferdinandova pramene, který vyvěrá přímo v hotelu. Jeho vodu si můžete z fontány v hotelovém lobby a v klidu popíjet.

Ke stravování slouží restaurace La Fontaine ve francouzském stylu. Snídaně formou švédského stolu jsou podávané v Café de Paris, kde také můžete obdivovat dřevěné sochy slavných postav francouzské historie. V Lobby baru si pak můžete vychutnat dezerty z hotelové pekárny, které jsou vyhlášené po celém městě.

Hotel Butterfly disponuje také herním koutkem pro děti a placenou podzemní garáží.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.