logo czlazne.cz

Centrální Lázně

4-hvězdičkový hotel Centrální Lázně byl založen v roce 1812, na samém počátku Mariánských lázní a navazuje tak na nejstarší lázeňský dům ve městě. K léčbě hotel využívá místní přírodní Co2 a minerální prameny. Vašemu zdraví zajisté prospěje i okolní prostředí. Hotel je totiž postaven na okraji města mezi parkem, poklidnou lázeňskou zónou a přilehlými lesy.


Doba však pokročila a příroda zdaleka není ozdravnou silou, které se v Centrálních Lázních můžete svěřit do péče. Hotel nabízí širokou škálu zdravotních masáží, fyzio– a balneoterapii i pokročilou fyzikální terapii včetně elektro- a magnetoterapie.

Ubytovat se můžete ve 108mi elegantních a pohodlných pokojích v příjemně teplých barvách. K dispozici jsou Vám kategorie pokoje v hotelu Centrální Lázně v kategoriích Superior, Superior Plus, Junior Suite a Apartment. Využít můžete i ubytování v 36 luxusních nově zrekonstruovaných Mariiných lázních, které jsou s Centrálními lázn

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.