logo czlazne.cz

Garni wellness hotel Třeboň poskytuje návštěvníkům nadstandartní ubytování za příznivé ceny. Garni hotel Třeboň se nachází v klidné části Města Třeboně v těsném sousedství u Lázní Aurora a sportovního centra, které obsahuje fotbalové stadiony s přírodním a umělým trávníkem, tenisové kurty, sportovní halu, golfové hřiště a plavecký bazén se slanou vodou.

 Hřiště s umělým trávníkem, které se nachází před budovou hotelu, má výborné hrací vlastnosti za všech povětrnostních podmínek a je vhodné i pro hráče pozemního hokeje. Díky kvalitnímu osvětlení umožňuje trénovat i ve večerních hodinách.

Hosté mohou využít služeb hotelového parkoviště a kolárny. Domácí mazlíčci jsou rovněž vítání.

Příjemným místem pro Váš aktivní odpočinek jistě bude rozlehlý lázeňský park umístěný na břehu rybníka Svět. Poloha hotelu ho předurčuje jako výchozí místo pro vaši cykloturistiku, turistiku či in-line bruslení.

Součástí Garni hotelu Třeboň je i moderní wellness centrum s rodinnou atmosférou - reGenerace, kde jsou klientům hotelu poskytovány některé procedury.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.